Over Anita Meekel en hulpverlenen

Een ongeluk is niet altijd te voorkomen. Wel nietsdoen of verkeerd handelen. Daarom geef ik met veel plezier EHBO-trainingen en advies in bedrijfshulpverlening. Zo voorkom ik persoonlijk leed en maak ik woon- en werkomgevingen veel veiliger. Dit maakt mijn werk heel dankbaar om te doen.

Van nature behulpzaam

Als voormalig slagersvrouw heb ik vele snijwonden en valpartijen meegemaakt. Van nature schoot ik direct te hulp en al snel volgde ik mijn eerste EHBO-cursus. Ik kon daarna met vertrouwen eerste hulpverlenen bij verwondingen. Heel belangrijk in een drukbezochte slagerij. Zowel voor personeel als onze klanten.

Hobby en werk

Hulpverlenen werd al snel ook hobby. Ik werd actief lid van de lokale EHBO (Oranje Kruis Vereniging). En dat ben ik nog steeds. Regelmatig ben ik actief bij sociale en maatschappelijke activiteiten als markten, feesten en bij sportevenementen. Zo’n tien jaar geleden heb ik van mijn hobby m’n werk gemaakt en geef ik fulltime trainingen en advies.

Voor een veilige wereld om ons heen

Met een EHBO-training kunnen omstanders direct hulpverlenen. Het belang zie ik iedere dag in praktijk. Regelmatig weten mensen niet wat te doen bij calamiteiten. Door de schrik raken ze als verlamd of er ontstaat paniek. Het is daarom mijn missie om zo veel mogelijk mensen vertrouwd te maken met hulpverlenen. Zo werken we samen aan een veilige wereld om ons heen.

Wil jij ook een veilig gevoel geven? Informeer dan naar de mogelijkheden