Zijn er in uw bedrijf risico's op persoonlijk letsel door zware machines en bewegende delen? Regel dan een goede EHBO-opleiding zodat uw medewerkers weten hoe te handelen. Zo beperkt u het lichamelijk letsel en persoonlijk leed. En bovendien draagt EHBO bij aan sneller herstel. 

Ongeluk zit in klein hoekje

Ook in uw bedrijf zit een ongeluk in een klein hoekje. Jaarlijks gebeuren namelijk zo'n 230.000 arbeidsongevallen in Nederland. Het kan dus ook in uw bedrijf gebeuren. Denk eens aan een plotselinge hartaanval bij een bezoeker. Of een medewerker die een beroerte krijgt. Of iemand die valt door een gladde vloer. Laat niets aan toeval over en zorg dat uw collega's weten wat te doen. 

Bescherming van uw reputatie

Heeft u een gewaardeerde reputatie en is uw merk bekend? Dan is EHBO onmisbaar om die te beschermen. Een calamiteit trekt vaak meer publiciteit dan u wenst. Bijvoorbeeld op de voorpagina van de krant. Of in een reportage op de lokale TV. Dankzij een gedegen EHBO-organisatie handelen uw medewerkers zorgvuldig. En beperken ze naast persoonlijk leed ook de schade aan uw imago.

Basiscursus EHBO

Met deze basiscursus EHBO leer je in drie dagen Eerste Hulpverlenen. Daarna weet je wat te doen bij letsel. De praktijkoefeningen zijn realistisch en levensecht. Zo leer je niet alleen theorie maar pas je die toe op mensen die slachtoffer spelen. Dit maakt de Basiscursus EHBO boeiend en dynamisch. Aan het einde doe je examen.

Meer over EHBO 

Herhalingscursus EHBO

Met de eendaagse herhalingstraining EHBO blijft je kennis op niveau. Zo reageer je adequaat in noodsituaties en blijft je diploma geldig. Op het programma staan de meest voorkomende EHBO- handelingen. EHBO is belangrijk voor jezelf en je omgeving. Volg daarom ieder jaar de herhalingscursus en hou je kennis en vaardigheden op peil. Dan is hulpverlenen erg dankbaar en vooral leuk om te doen.

Wacht niet langer en meld aan

Met EHBO draag je bij aan de veiligheid van de mensen om je heen. Dan doe je meer dan alleen 112 bellen. Je geeft direct eerste hulp en helpt erger voorkomen. Dan kun je zelfs levens redden met reanimatie. EHBO is belangrijk voor jou en je omgeving. Dat geeft je een goed gevoel. 

Meld je aan!