BHV-bedrijfshulpverlening

Bij ongevallen en calamiteiten in uw bedrijf is bedrijfshulpverlener (BHV-er) is het eerste aanspreekpunt die de hulpverlening initieert. Met onze basisopleiding BHV worden medewerkers bedreven in brandbestrijding en ontruimen van de werkplek. Daarnaast leren ze levensreddende handelingen uit te voeren en de aanwezige middelen zoals een AED te gebruiken.

Basistraining BHV

Met de basistraining BHV leer je in twee dagen eerste hulpverlenen en een beginnende brand bestrijden. Daarna weet je wat te doen bij verschillende soorten letsels. En kun je een AED bedienen en kleine brandblusmiddelen gebruiken. Aan het einde doe je meerkeuze examen en beoordeling in praktijk. De basistraining BHV is heel dynamisch en afwisselend. 

Meer informatie over BHV

Vervolg training

Met de herhalingstraining BHV blijft je kennis op niveau. Zo reageer je adequaat in noodsituaties. De onderwerpen veranderen regelmatig zodat iedere herhaling boeiend blijft. BHV is belangrijk voor jou en de mensen om je heen. Kom daarom ieder jaar terug voor het opfrissen van je kennis en vaardigheden. Dan is hulpverlenen erg dankbaar en leuk om te doen. 

Meld aan en doe ook mee

Als bedrijfshulpverlener draag je bij aan de veiligheid van de mensen om je heen. Dan kun je collega's, vrienden en familie helpen als hen iets overkomt. En dan plak je niet alleen een pleister. Dan weet je ook hoe te reanimeren en een AED te bedienen. En daarmee zelfs levens te redden. BHV'er zijn is daarom belangrijk voor iedereen in je omgeving. Dat geeft je een goed gevoel.  

Meld je aan!